Kejayaan Yahudi Laknatullah


Di petik dari
http://www.photosan tai.com/forum/

Seminit untuk kita beringat…
DI INGATKAN SEMULA supaya tak lupa…

Protokol ke 10 Yahudi mengandungi 8 perkara….

1. …. Song…..
Lagu-lagu yang menghiburkan. jika ada anak-anak yang
tak tau mengucaptetapi boleh menghafal lagu Hindustan yang panjang berjela… Ada anak-anak yang tak hafal Fatihah… tapi boleh mengingati lagu Siti Nurhaliza yang panjangnya berdepadepa… berjaya sudah Yahudi… Hingga kita terfikir…  bagaimana jadinya radio kalau tanpa lagu?

2. …Sex…..
Lagi satu kegilaan remaja dan yang tua. Sex di mana-mana.
.. di kaca tv, dalam filem, dalam iklan… babak sex amat lumrahkekadang adegan sex tak diperlukan, tetapi diselitkan jua sehingga ada orang menonton filem hanya kerana ada adegan sex… filem 18SX amat laris berbanding filem U… VCD lucah mudah didapati… dan harganya amat murah… Adakah filem yang tiada adegan sex? Lagi sekali berjaya sungguh Yahudi laknatullah…. ..

3. …Smoke.….
Rokok.
.. menjadi kegilaan para remaja… sehingga dikatakan tidak moden jika tidak merokok… malah sekarang merokok menjadi budaya bagi mana-mana perempuan yang kononnya mau digelar “up to date”... Dulu yang merokok ini  golongan ****** saja…. ataupun penari kabaret… (aku tengok dari filem P Ramlee )….

4. …Sport…..
Pelbagai jenis sukan ditonjolkan dan lelaki dengan
perempuan sama-sama berlumba mencari nama dalam sukan… hinggakan sekarang bola sepak pun perempuan main juga… Bila bersukan, tutup aurat mestilah jauh sekali, sembahyang pun banyak yang miss…. bukan yang bermain sahaja tak sembahyang.. . yang menonton pun tak sembahyang juga …… Kalau menonton di rumah… akan lambat sembahyang sebab takut tak nampak macam mana masuk GOL….. Yahudi gol lagi……….sampai ada ulamak kata…kerana sukan ..sembahyang boleh tangguh…Mashaalla h...

5. …Fun…..
Hiburan…
di mana-mana kita dapat hiburan yang melalaikan… . Kalau kita lihat dalam 100 majalah... mungkin 99 adalah majalah hiburan... termasuklah majalah mangga… yang menayangkan buah mangga artis perempuan… Kalau ada konsert… sanggup orang Islam bertandang hingga menghabiskan banyak wang dan bila ke konsert…. pelbagai maksiat akan diselit masuk….. Yahudi terhibur lagi… (macam Sure Heboh @ Jom Heboh tu… cuba lihat kat Forum Islam dsb… apa dah jadi la ni…)

6. …Female… ..
Perempuan…. tawaran Yahudi yang amat mengasyikkan.
.. terutama dalam iklanyang kadang-kadang tidak ada kena mengena dengan perempuan… Kalau kita ke kedai bateri kereta… di hadapan bateri terpampang gadis sunti separuh bogel beraksi… apa kena mengena bateri kereta dengan perempuan?.. . kalau iklan Models… perempuan adalah patutnya… Yahudi bersorak lagi…..

7. …Fashion.. …
Fesyen terutama perempuan yang bermacam-macam.
.. sehinggakan kalau pakai tudung pun mereka dah tak menutup aurat… Macam mana dikatakan bertutup aurat jika bertudung tetapi berbaju ketat yang kekadang menampakkan pusat? Yang mewarnakan rambut lagi teruklah… Buat apa bertudung kalau rambut diwarnakan.. . Bila warnakan rambutmestilah tidak bertudung sebab kalau bertudungbagaimana nak menayangkan warna rambut yang terkini itu… Kalau dah rambut diwarnakan.. . sembahyang pun tak sah… malah mandi hadas pun tak sah sebab kebanyakan pewarna adalah kalis air… itu tak kira yang cukur bulu kening lagi… Yahudi ketawa lagi…. Umat islam sudah jadi macam Yahudi….

8. …Food..Makanan. ….
Lagi satu kegilaan Umat Islam terutama makanan dari Barat termasuklah
MC D, Kentucky, Pizza Hut… dan beribu satu macam lagi… Buah kurma yang menjadi makanan Rasulullah dipandang hina… masuk rumah pun setahun sekali bila bulan Ramadan… tapi makanan Barat menjadi kebanggaan.. . Bila makanan datang dari Barat... adakah kita yakin tentang halalnya? Contoh Kentucky... rempahnya datang dari Amerika… siapa nak pergi check… halal ke tidak? Bila makan benda haram, masakan iman menjadi mantap… Maka lahirlah Umat Islam yang bukan perangai saja macam yahudi… tetapi berfikiran pun macam yahudi… Nauzubillah. …. Yahudi makan Islam lagi… Itu baru protokol yang ke 10….. yang lain-lain entah macam-macam lagi…. aku cinta Malaysia… tapi lebih cintakan ALLAH… oleh itu, jika berlaku pertembungan antara kepentingan manusia dengan kepentingan Allah……

DAHULUKAN KEPENTINGAN ALLAH….

Ayat2 Al Quran yang boleh diamalkan :

Untuk elak suami/isteri dan anak2 bergaduh :
Surah Al Baqarah – Ayat 102

Anak2 pandai belajar :
Surah Al Anbiyaa’- Ayat 79

Anak2 lembut hati/ elak panas baran :
Surah Al Anbiyaa – Ayat 69,
Surah Al Hasyr – Ayat 22-24

Anak2 malas sekolah :
Surah Toha ayat 1-5

Ayat pendinding : Ayat akhir surah At Taubah

Bg anak2 yg suka keluar malam :
Surah Ar Ruum Ayat 31. Baca 33x

Untuk jadi pendinding rumah :
Surah Al BAqarah dibaca & tiup pd air , dan spray
keliling rumah

1 minit untuk mengingat Allah

Langkah 1:
* Sebutlah dengan sepenuh hati dan lidah yang fasih:
*
Tasbih….. SUBHANA’LLAH (100 pagi + 100 petang)
*
Tahmid….. ALHAMDULI’LLAH (100 pagi + 100 petang)
*
Tahlil….. LAA I LAAHA ILLA’LLAH (100 pagi + 100 petang)
*
Takbir….. ALLAHU AKBAR (100 pagi + 100 petang)
*
Istigfar…… ASTAGHFIRU’LLAH (100 pagi + 100 petang)
*
Syahadah….. LAA ILAAHA ILLA’LLAH, MUHAMMADUR RASULU’LLAH (100 pagi + 100 petang)
* ALLAHUMMA SALLI WA SALLIM WABARIK ‘ ALA SAYYIDINA
MUHAMMAD WA AALIHI
* WA SAHBIHI AJMA’EEN

Langkah 2:
* Hayatilah sedalamnya akan makna ayat demi ayat,
perkataaan demi perkataan

Langkah 3:

* Forward ini kepada sekurang-kurangnya 7 orang yang anda kasihi..

Hasil 1:
* Dalam tempo satu jam anda telah berjasa mengajak
mereka untuk
* mengingat, berdoa dan bermunajat kepada ALLAH SWT.

Hasil 2:
* Dalam tempoh satu jam anda telah berjasa mengajak
mereka untuk
* mengingat, berdoa kepada Nabi Muhammad SAW.

Hasil 3:
* Dalam masa satu jam sekurang-kurangnya 7 orang telah
mendoakan
* kesejahteraan untuk kamu dan di-AMIN-kan oleh para
Malaikat.

~ by ajid on August 18, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: